Om HealthCompany

Affärsidé

- är att medverka till välmående och ett friskt långt liv.

Vision

- är att alla människor är välmående, friska, långlivade och HealthCompany inte längre behövs.

Bakgrunden,

- är att jag, Amanda Ekman, magisterekonom, blev ombedd att hålla föredrag eftersom många anser att mina kunskaper om mat och hälsa är omfattande. Jag har alltid varit enormt intresserad av hälsa och brinner för att föra det jag ständigt lär mig vidare. Jag har genom allergier och sjukdomar fått ännu större drivkraft att lära mig mycket om sinnet och kroppen och det vi omger oss med, liksom det vi stoppar i oss.

Kunskaperna

- är baserade på empiriska undersökningar och internationella experters erfarenhet. De är ledande inom området ”mat som medicin” och hjälper människor till friskhet, att behålla hälsan livet ut. Jag har empirisk erfarenhet av att testa olika livsmedel och se hur det påverkar min egen och andras kroppar. Jag har själv många allergier och upplevt symptom, som hör ihop med vissa livsmedel.
- I 27 år har jag läst om och praktiserat olika hälsometoder för både kropp och själ. Efter internationellt marknadsförings- & projektledarjobb i Telecom började jag meditera och yoga.

ArtGotland & HealthCompany

- Ett med naturen - en upplevelse från uppväxttiden, möjliggjord av vistelse i avskildhet i de gotländska skogarna - återfanns i mindfulness.
- Ur Ett med naturen - kreativiteten föddes ArtGotland.
- Health Company, nytt affärsområde i ArtGotland, medverkar till att människor hittar sin livskraft, sin livsresa.